Albaraka Türk Katılım Bankası Bölge Müdürü Ali GÜNERİ ve EFİX Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim KAYA Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hatip ÇELİK’i makamında ziyaret ederek Türkiye ve Irak arasındaki ticarette yaşanan ödeme süreleri hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Albaraka Türk Katılım Bankası Bölge Müdürü Ali GÜNERİ, Mardin Şube müdürü Bilal Habeş BATMAZ ve Portföy Yöneticisi Bilal DEMİRDAĞ, İnsha Genel Müdürü Hasan Sami BAYANSAR, İnsha Ventures tan Alneo Ve Posbasit Satış Direktörü Zehra AKSOY, Operasyon Direktörü Mustafa KOÇOĞLU, Etiga Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÖZTÜRK , EFİX Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim KAYA, EFİX Yönetim Kurulu Üyesi Efrahim Akkoyun, EFİX Yönetim Kurulu Üyeleri ve aynı zamanda Odamız Meclis Üyeleri olan Mehmet Faruk Özer İle Murat Özer ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hatip ÇELİK’İ makamında ziyaret etti.
Ziyarette; Türkiye ve Irak arasındaki ticaretin sonucunda ihracatçılarımızın ihraç ürünlerinin karşılığında yapılan ve ortalama 45 gün süren ödemelerin hesaba geçmesi problemini Albaraka Türk ve Efix Ödeme Hizmetleri A.Ş’nin işbirliğiyle yurtiçi havale süresinde hesaplara geçmesi şeklinde yapılabilecek iş birliği konusunda fikir alış verişinde bulundular
