Mardin Ticaret ve Sanayi Odası
Haberler

1960-1963 yılları arasında Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanılığı yapan İbrahim AYSOY vefat etti.

Paylaş01960-1963 yılları arasında Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, 13. ve 15. dönem Mardin Milletvekili ve 39.Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinde Ulaştırma Bakanı görevlerini başarı ile icra eden, MAREV Ankara Şubesi Başkanı İbrahim AYSOY ‘un vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. İş dünyası adına Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

1960-1963 yılları arasında Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanılığı yapan İbrahim AYSOY  vefat etti.

1960-1963 yılları arasında Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, 13. ve 15. dönem Mardin Milletvekili ve 39.Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinde Ulaştırma Bakanı görevlerini başarı ile icra eden, MAREV Ankara Şubesi Başkanı İbrahim AYSOY ‘un vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

İş dünyası adına Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İngiltere İstanbul Başkonsolosu Sayın Kenan Poleo Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hatip ÇELİK’İ makamında ziyaret etti.
Önceki Haber İngiltere İstanbul Başkonsolosu Sayın Kenan Poleo Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hatip ÇELİK’İ makamında ziyaret etti.
Sonraki Haber Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hatip ÇELİK, Mardin’de düzenlenen Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin istişare toplantısına katıldı.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hatip ÇELİK, Mardin’de düzenlenen Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin istişare toplantısına katıldı.
Faaliyet Raporlarını İncelemek İçin
QR Okut
QR Kod
Telefonunuzla okutun