Mardin Ticaret ve Sanayi Odası
Haberler

Mardin TSO ile Midyat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Arasında İstihdam ve İş Birliği Protokolü İmzaladı

Mardin TSO ile Midyat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Arasında İstihdam ve İş Birliği Protokolü İmzaladı

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlüler ile eski hükümlülerin istihdama kazandırılması ve topluma uyum süreçlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen iş birliği protokolüne imza attı.

​Midyat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine; Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hatip Çelik, Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Şenol Çeliker ve esnaf odası temsilcileri katıldı.

​Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde hazırlanan ve imza altına alınan protokol kapsamında, denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlüler ve eski hükümlülerin mesleki yeterlilikleri ile iş gücü piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda uygun iş alanlarına yönlendirilmesi, istihdam edilmeleri ve çalışma hayatına kazandırılmaları hedefleniyor.

​Bu iş birliğiyle ayrıca kamu kurumları ile meslek kuruluşları arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi, yükümlü ve eski hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesine katkı sunulması ve toplumsal uyum süreçlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Proje Bilgilendirme Materyallerinin Yaygınlaştırılması
Önceki Haber Proje Bilgilendirme Materyallerinin Yaygınlaştırılması
Sonraki Haber Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Uyum Süreleri
Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Uyum Süreleri
Faaliyet Raporlarını İncelemek İçin
QR Okut
QR Kod
Telefonunuzla okutun