''Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”na destek (2)

enflasyonla-mucadele-programinda-marketlerde-indirim-karari-indirimli-urunler-ha%2cdShObLqZJEeHXPTSOeTy8A (1).jpg

“Enflasyonla mücadele sürdürülebilir ekonomik büyüme bakımından büyük önem taşıyor. Fiyat istikrarının sağlanması üretimin sağlıklı ve öngörülebilir bir şekilde sürmesi için vazgeçilmez bir durum. Bunun bilincinde olan MARDİN TSO olarak, biz de bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir azimle yerine getirmeye devam etmeliyiz.

Bu noktada 81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda ve Borsa ile üretim gerçekleştiren ve ticaretini yapan üyelerimizin "İndirim Kampanyasına" katkıda bulunması önem arz etmektedir.
   Ekteki listede yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması üyelerimizce beklenmektedir.
   İndirim yapan üyelerimiz ek-2'deki formu doldurup 21 Ekim 2018 tarihinde kadar Odamıza gönderilmesini rica ederim.
Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin.

MEHMET ALİ TUTAŞI